donderdag 17 maart 2011

Zelf een kerstkaart maken


De tijd lijkt tegenwoordig steeds sneller te gaan. Voor je het weet is het alweer december en voor je het weet is het al weer kerst. Twee dagen voor kerst bedenk je je ineens dat je nog geen kerstkaarten hebt gestuurd. Waar haal je zo snel nog iets vandaan? Niet meer mogelijk! Herken je jezelf hier in? Begin dan nu alvast met zelf een kerstkaart maken en berg deze veilig op!

Maak het zelf en wees creatief!
Zelf een kerstkaart maken heeft als voordeel dat je bij mensen ook nog eens heel creatief overkomt. Dat én ze zien dat je er moeite in hebt gestopt om je kerstkaart te maken. Zo komt het bij je dierbaren ook nog eens heel sociaal over. Op Goededoelenkaartje.nl kan je je kerstkaart compleet zelf maken. Je hebt nog geen vijf minuten nodig voor het maken van je kerstkaart en toch is deze heel speciaal. Je kan namelijk je eigen elementen bij elkaar pakken en zo een unieke kaart maken die je in december naar je familie en vrienden kan sturen.

Laat ze thuis bezorgen
Wanneer je zelf een kerstkaart hebt gemaakt op Goededoelenkaartje.nl is deze ook makkelijk te verzenden. Omdat het nu nog te vroeg in het jaar is, is direct verzenden waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling! Daarom kan je nu een setje kaarten naar je huis laten sturen. Dan bewaar je ze tot aan december en doe je ze dan zelf op de bus! Nog een voordeel als je via Goededoelenkaartje.nl besteld; je steunt ook nog eens een goed doel!

Zelf je geboortekaartjes maken kan trouwens ook!

Zelf een kerstkaart maken doe je op Goededoelenkaartje.nl

Voor meer kerst
Voor alles over kerstmis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten