donderdag 24 februari 2011

Kerstkaarten met foto maken

Wil jij ook eens unieke kerstkaarten sturen die niemand anders heeft? En wil je dit jaar niet zo’n standaard kerstkaart die de meeste mensen sturen? Je hebt er natuurlijk liever eentje die echt bij jou past. Dit kan bij Goededoelenkaartje.nl door een leuke foto op jouw kerstkaart te plaatsen en het vervolgens te bewerken totdat jij er helemaal tevreden mee bent.

Een eigen foto
Je kan nu snel in vier simpele stappen jouw eigen kerstkaart met foto maken. Tegen een kerstkaart met een unieke foto kan namelijk niemand tegenop. De allermooiste kaart die straks in de huizen van je vrienden, familie en kennissen hangen is met een foto gegarandeerd van jou.

Verras je vrienden
Kerstkaarten met een foto kan iedereen maken. Maar op Goededoelenkaartje.nl kan dit snel en simpel in vier stappen. Kies allereerst een goed doel uit dat jij wil steunen met jouw kerstkaarten. Upload vervolgens een foto van jezelf, je kinderen of van het hele gezin en maak het helemaal af met verschillende kaders, teksten en symbolen. Schrijf daarna eventueel iets leuks op de achterkant en vervolgens wordt de kaart betaald, gedrukt en verzonden naar wie je maar wilt. Verras al je vrienden en familieleden op deze originele manier.

Ga nu snel naar Goededoelenkaartje.nl voor het maken van jouw kerstkaarten en steun automatisch een goed doel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten