maandag 22 november 2010

Leuke kerstkaarten

Zorg dat je er helemaal klaar voor bent deze kerst en vergeet vooral de kerstkaarten niet dit jaar.  Bestel nu gemakkelijk en snel, leuke kerstkaarten op Goededoelenkaartje.nl, dan worden jouw kerstkaarten met de kerstdagen direct bij al jouw vrienden en familie bezorgd.

Goededoelenkaartje.nl barst van de leuke kerstkaarten. Vind hier de kerstkaarten die passen bij jouw kerst en verras al jouw vrienden en familie dit jaar. De kerstkaarten maak je zelf nog leuker door er jouw eigen tekst op te plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om een leuke foto aan die kerstkaarten toe te voegen. Maak je de kerstkaarten nog net iets persoonlijker mee!

De leuke kerstkaarten van Goededoelenkaartje.nl zijn nog leuker, omdat je met jouw bestelling automatisch en zonder extra kosten het goede doel steunt. Kies een van de twaalf grootste goede doelen en dan gaat er per kerstkaart maar liefst 50 cent richting dit goede doel.

Naast kerstkaarten kan je hier op Goededoelenkaartje.nl ook zakelijke kerstkaarten bestellen. Dit gaat precies hetzelfde te werk als gewone kerstkaarten.
Ga snel naar Goededoelenkaartje.nl en maak zelf leuke kerstkaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten