dinsdag 30 november 2010

Eigen kerstkaarten

Kerst is een koude maar toch ook een warme periode. Koud omdat het buiten winter is en er sneeuw ligt, warm vanwege de liefde de jij je familie geeft en die je daarvoor terug krijgt.

Zelf kaarten maken
Bij Goededoelenkaartje.nl kan je eigen kerstkaarten maken. Er is een grote collectie aan afbeeldingen te vinden die jij kan gebruiken voor jouw eigen kerstkaarten. Daarnaast kan je ook een collectie vinden aan kaders die ook toegevoegd kunnen worden op jouw kaart. Ook kan je foto kerstkaarten maken hier.

Hulporganisatie

Tevens steun je een goed doel naar keuze. Goededoelenkaartje.nl werkt samen met twaalf goede doelen die jij kunt steunen. Van Amnesty International tot de Zonnebloem en van Unicef tot KWF Kankerbestrijding. Alle grote hulporganisatie kan je hiertussen vinden.

Help per kaart
Per verzonden kerstkaart gaat er vijftig eurocent naar het gekozen goede doel. Kan je niet kiezen tussen deze hulporganisaties? Steun dan alle deelnemende goede doelen en help de wereld iets beter te worden.

Extra bijzonder
Eigen kerstkaarten versturen was nog nooit zo bijzonder voor je gemaakt. Je kan jouw plicht doen en ook nog eens iets goeds doen voor de wereld.


Bij Goededoelenkaartje.nl maak en verstuur je jouw eigen kerstkaarten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten